Biomassa Producten

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-148 (1)

Hoogwaardige biomassa producten voor efficiënte verbranding

Ontdek de veelzijdigheid en voordelen van houtige biomassa. Marcel Kieftenburg biedt bedrijven met een verbrandingsinstallatie hoogwaardige biomassa producten. Uiteraard allemaal afkomstig van verantwoorde en duurzame bronnen.

Onze biomassa producten zijn gecertificeerd volgens de Better Biomass NTA8080-standaard. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid, traceerbaarheid en kwaliteit. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze klanten altijd de beste biobrandstoffen ontvangen.

 

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-148 (1)
M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-73 (2)

RONDHOUT

Marcel Kieftenburg is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van vezelhout, zaaghout en rondhout. 

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-74 (1)

HOUTSNIPPER

Marcel Kieftenburg levert hoogwaardige verse houtsnippers aan bedrijven zoals biocentrales en telers.

in-en verkoop houtshredder

HOUTSHREDDER

Houtshredder, een uitstekende biobrandstof die bijdraagt aan een efficiënte energievoorziening. 

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-123 (1)

Biomassa voor Verbranding, Vergisting of Vergassing

Je kunt bij ons terecht voor brandstof voor diverse soorten installaties zoals verbranding, vergisting en vergassing, gemaakt van natuurlijk resthout en vers hout.

Houtverbrandingsinstallaties kunnen sterk variëren in techniek en vermogen, waardoor het essentieel is om de juiste soort biomassa te selecteren op basis van de specifieke behoeften van elke installatie. Belangrijke factoren zoals vochtpercentage, calorische waarde en asgehalte spelen een cruciale rol bij het kiezen van de juiste biomassa. Neem gerust contact op voor advies.

Advies nodig? Marcel Kieftenburg helpt u graag

Kieftenburg op kantoor (C) www.guidohibma.nl-17 (1)

Deskundig Advies Biomassa Producten

Marcel Kieftenburg staat klaar om te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw installatie. Wij begrijpen dat de wensen en eisen van jouw als klant kunnen variëren. Daarom bieden we diverse biomassa producten aan om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar biomassa producten zoals  houtsnippers, houtshredder of rondhout, wij hebben de juiste oplossing voor jouw installatie. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit bedrijven die biomassa verwerken in hun installaties, zoals energiecentrales, industriële processen en verwarmingssystemen. Wij streven ernaar om deze bedrijven te voorzien van de beste kwaliteit houtige biomassa.

Neem voor vragen, advies of bestellingen rechtstreeks contact op met Marcel.

Kieftenburg op kantoor (C) www.guidohibma.nl-17 (1)