Transport Losgestort Groenafval
en Biomassa

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-117 (1)

Efficiënt Biomassa Transport met Marcel Kieftenburg

Bij Marcel Kieftenburg zijn we experts in het afvoeren van los gestorte biomassa. Denk hierbij aan houtsnippers, houtshredder en rondhout. Maar ook bermgras, slootvuil en boomwortels. Met onze autokraan laden we zelf alle vrachten, zodat er geen assistentie aanwezig hoeft te zijn op locatie. Ons professionele en zorgvuldige team van chauffeurs staan klaar om snel en flexibel aan jouw behoeften te voldoen. Ook het transporteren van groenafval (MTGroen) voor derden behoort tot onze mogelijkheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons op 0651087391 of stuur een e-mail via ons contactformulier. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

afvoer van bermgras.

Bermgras Afvoeren: Betrouwbaar, Veilig en Gecertificeerd

Onze ervaren chauffeurs zijn in het bezit van VCA en BRL-certificaten en zorgen voor een efficiënt en vooral veilig transport. We investeren continu in de training en ontwikkeling van ons personeel om zo de kwaliteit en veiligheid te waarborgen die je van ons mag verwachten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de benodigde bebording en verlichting om de werkzaamheden langs de weg veilig uit te voeren. Hierdoor kunnen we op een verantwoorde manier zorgen voor het tranpsort, terwijl we de verkeersveiligheid voor zowel onze chauffeurs als weggebruikers in acht nemen. Gegarandeerd een betrouwbare service waar je op aan kunt.

 

afvoer van bermgras.

Ontdek de Transportmogelijkheden >

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-52 (1)

Transport op Maat

Gespecialiseerd in het transport van biomassa en groenafval, biedt Marcel Kieftenburg vrachtwagencombinaties met autokraan en een laadvermogen van maar liefst 90 m3. Onze chauffeurs kunnen zelf laden en lossen, waardoor we in staat zijn om alle los gestorte producten voor je te vervoeren. Met talloze vrachten per week zijn wij dé partner voor jouw transport.

Voor een overzicht van onze producten kun je terecht bij Biomassa producten. Kies voor Marcel Kieftenburg en ervaar de voordelen van een betrouwbare en efficiënte partner in transport.

Neem voor vragen, advies of bestellingen rechtstreeks contact op met Marcel.