Over Marcel Kieftenburg

Handel en Transport 

Klantgericht Houttransport met Oplossingen op Maat

Onze missie is om jou als klant volledig te ontzorgen. Een veelgebruikte term die zonder uitleg nietszeggend is. Wanneer we partijen hout ophalen, laten we alles bezemschoon achter. Er is geen hulp of medewerking nodig van jouw kant. Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om zelfstandig te opereren. Hierdoor kunnen onze ervaren chauffeurs zonder extra hulp hun werk doen.

We vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en omarmen daarom digitale oplossingen voor een efficiënte samenwerking. Transportdocumenten en andere administratie worden volledig digitaal afgehandeld. Dit zorgt voor minder papierwerk en snelle communicatie.

Bovendien zetten we ons in voor een snelle dienstverlening: we halen partijen hout indien nodig soms zelfs al binnen 24 uur op, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Bij ons staat het gemak van de klant centraal, en we doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. We begrijpen de uitdagingen van de transportwereld en hebben onze diensten zodanig geoptimaliseerd dat we je een naadloze ervaring bieden.

Kies voor ons en ervaar de voordelen van samenwerken met een gecertificeerd en ervaren partner in de handel en transport van biomassa producten Samen zorgen we voor een soepel verloop van jouw projecten.

Efficiënt Groenafval Transport door Kieftenburg

Naast de handel in biomassa verzorgen wij ook het transport van groenafval zoals bermgras, slootvuil en boomwortels. Onze opgeleide en gecertificeerde chauffeurs maken gebruik van speciaal uitgeruste vrachtwagens, zodat alles veilig en efficiënt verloopt.

Voor iedere klant nemen we de volledige zorg uit handen: van het inkopen van grote partijen hout tot het afvoeren van groenafval, met een kraaninstallatie zodat onze chauffeur zelf kan laden en lossen.

 

Wie is Marcel Kieftenburg?

Achter ons bedrijf staat een toegewijd team van professionals, geleid door onze oprichter en eigenaar Marcel Kieftenburg. Marcel begon zijn carrière als vrachtwagenchauffeur en werkte meer dan 27 jaar in de hout- en transportsector voordat hij in 2008 besloot om dit bedrijf op te richten.

De passie voor hout zit in zijn DNA. Al zijn hele leven is hij betrokken bij de houtverwerkende industrie. Vanaf zijn 14e was hij al actief in het bedrijf van zijn vader. Iedere boom heeft een eigen uniek karakter die vraagt om een andere benadering. Dit zorgt ervoor dat het werk nooit saai is, elke dag is uniek! Samen met zijn vrouw en dochter runt Marcel het bedrijf vanuit Harlingen.

 

Ontdek hoe we jou kunnen helpen >

Het Team van Marcel Kieftenburg

Van Bermgras tot Betrouwbare Partner

Oorspronkelijk lag de focus op het afvoeren van bermgras na het maaien voor compostering. Door de jaren heen hebben we ons aanbod uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven als Rijkswaterstaat en andere overheidsinstellingen. Maar ook lokale partners zoals:

MT Groen

In 2020 is vanwege de groei van het bedrijf gekozen om het grasrijden onder een aparte tak onder te brengen. MT Groen is ontstaan door een partnerschap aan te gaan met Tom Sandstra van T.Sandstra handel en transport in Bolsward. Vanwege de intensieve samenwerking met dit bedrijf was dit een logische keuze. Ook is het hiermee voor onze opdrachtgevers zoals het rijk, wegenbouwers, gemeentes en provincie duidelijk met wie ze te maken hebben.