Verse houtsnippers

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-65 (1)

Jouw Specialist in Verse Houtsnippers voor Biocentrales

Marcel Kieftenburg levert hoogwaardige verse houtsnippers aan bedrijven zoals biocentrales en telers, waar grote hoeveelheden biobrandstof worden ingezet voor het opwekken van natuurlijke energie. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Onze verse houtsnippers zijn afkomstig uit diverse hernieuwbare bronnen, waaronder werkzaamheden in de wegenbouw, groenvoorzieningen en onderhoudswerkzaamheden.

We verhandelen onze biomassa producten in overeenstemming met de NTA 8080-normen. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve en verantwoorde energiebron.

 

Kieftenburg op kantoor (C) www.guidohibma.nl-31 (1)

Inkoop en Verkoop van Houtsnippers

Bij Marcel Kieftenburg zijn we altijd op zoek naar verse houtsnippers. Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse inkoop– en transportmogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat deze waardevolle biomassa een nieuwe bestemming krijgt in de vorm van energie. We helpen bedrijven door te zorgen voor hoge kwaliteit houtsnippers die optimale prestaties garanderen. Dankzij onze betrouwbare houtsnippers kunnen houtkachels storingsvrij draaien, waardoor jij je kunt concentreren op je dagelijkse bedrijfsvoering zonder zorgen over jouw energievoorziening.

In de context van biomassa worden houtsnippers voornamelijk gebruikt als brandstof voor het opwekken van energie in houtverbrandingsinstallaties. Daarnaast kunnen houtsnippers ook dienen als bodembedekker in tuinen en parken, isolatiemateriaal, of grondstof voor de productie van houtpellets en andere biobased producten.

Kieftenburg op kantoor (C) www.guidohibma.nl-31 (1)

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen >

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-17 (1)

Snelle Levering van Grote Partijen Houtsnippers

Wij begrijpen het belang van een betrouwbare en tijdige levering. Daarom streven wij ernaar onze verse houtsnippers binnen afzienbare tijd te leveren! Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf nooit zonder deze energiebron komt te zitten. Kies voor Marcel Kieftenburg’s verse houtsnippers en investeer in een betrouwbare en efficiënte energiebron voor je bedrijf. Met onze focus op kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat je de beste biomassa-oplossing krijgt voor jouw specifieke installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze verse houtsnippers jouw bedrijf ondersteunen. Naast houtsnippers kun je bij ons ook terecht voor rondhout en houtsnippers als biobrandstof.

Neem voor vragen, advies of bestellingen rechtstreeks contact op met Marcel.