MT Groen: Jouw Partner voor Betrouwbaar en Veilig Groenafval Transport

Ophalen van groenafval langs snelwegen.
Tranporteren van bermafval langs snelwegen.

Betrouwbaar, Veilig en Gecertificeerd Transport van Groenafval 

Met MT Groen richten we ons op het afvoeren van groenafval, zoals bermgras van provinciale wegen en snelwegen. Onze ervaren chauffeurs zijn in het bezit van VCA- en BRL-certificaten, waardoor je verzekerd bent van een efficiënte en veilige afvoer van groenafval, waaronder ook slootvuil, takken en boomwortels.

Om de kwaliteit en veiligheid die je van ons mag verwachten te blijven waarborgen, investeren we voortdurend in de training en ontwikkeling van ons personeel.

Veiligheid is voor ons van groot belang. Daarom zijn onze vrachtwagens uitgerust met de benodigde bebording en verlichting, zodat we onze werkzaamheden langs de weg op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitvoeren. Zo zorgen we voor een efficiënte afvoer van bermgras en ander groenafval, terwijl we de verkeersveiligheid voor zowel onze chauffeurs als andere weggebruikers waarborgen.

In 2020 besloten we samen met Tom Sandstra het grasrijden onder te brengen in een aparte tak: MT Groen was geboren. Dankzij onze intensieve samenwerking met T.Sandstra Handel en Transport in Bolsward was dit een logische keuze.

Hierdoor is het nu voor onze opdrachtgevers, zoals het Rijk, wegenbouwers, gemeentes en provincies, duidelijk met wie ze te maken hebben. Als betrouwbare partner werken we voor gemeentes, provincies en grote projecten.

Kies voor MT Groen en ervaar onze betrouwbare service waar je op kunt vertrouwen.