Houtshredder: Hoogwaardige Biobrandstof voor een Efficiënte Energievoorziening

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-49 (1)

Inkoop en Verkoop van Houtshredder

Ontdek de voordelen van houtshredder. Een uitstekende biobrandstof die bijdraagt aan een efficiënte energievoorziening. Marcel Kieftenburg is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van houtshredder aan energiebedrijven.

Houtshredder wordt geproduceerd uit diverse reststromen zoals groenafval, stobben en takken, waardoor het een alternatief is voor conventionele brandstoffen. Door het hergebruik van deze reststromen bevorderen wij de circulaire economie. Onze houtshredder valt onder de categorie biomassa, wat betekent dat het een hernieuwbare energiebron is.

De handelsmaat van onze houtshredder is circa 20 -200 mm.

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-49 (1)
M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-5 (1)
Houtshredder

Houdshredder is zeer geschikt als biobrandstof

Bij Marcel Kieftenburg garanderen wij houtshredder van hoge kwaliteit met een uitstekende energiewaarde. Om het asgehalte in kachels zo laag mogelijk te houden, wordt ons product zorgvuldig uitgezeefd van zand. Dit zorgt voor een efficiënte verbranding en vermindert onderhoud en slijtage aan installaties,dit resulteert in lagere operationele kosten en een langere levensduur van jouw apparatuur.

Wij begrijpen dat snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor onze klanten, en daarom leveren wij houtshredder snel en in grote hoeveelheden. Ons flexibel en efficiënt logistieke systeem zorgt ervoor dat we aan de unieke behoeften van elk bedrijf kunnen voldoen en dat we altijd klaar staan om je te voorzien van de biobrandstof die jij nodig hebt.

Onze houtshredder is geschikt voor bedrijven die zelf hun energie opwekken met behulp van verbranding, vergisting of vergassing en op zoek zijn naar een efficiënt alternatief voor fossiele brandstoffen.

Bij Marcel Kieftenburg staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle levering binnen 24 uur. Ons deskundig team is altijd beschikbaar om te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste houtshredderproduct voor jouw bedrijf en toepassing. Kies voor Marcel Kieftenburg’s houtshredder en investeer in een efficiënte en betrouwbare biobrandstof voor jouw installatie.

Naast houtshredder kun je bij ons ook terecht voor rondhout en houtsnippers als biobrandstof. Neem voor vragen, advies of bestellingen rechtstreeks contact op met Marcel.