Rondhout: De veelzijdige Biobrandstof

Stoken met Hoogwaardig Rondhout

Bij Marcel Kieftenburg zijn we gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van hoogwaardig rondhout. Een veelzijdige biobrandstof met een breed scala aan toepassingen. Deze brandstof wordt gemaakt van resthout dat vrijkomt bij bosbeheer en houtproductie en is afkomstig van verantwoorde bronnen. 

Rondhout is afkomstig van zowel loof- als naaldhout en omvat vezelhout, zaaghout en brandhout. Onze focus ligt op het leveren van houtsoorten van binnenlandse oorsprong, waardoor we lokale economieën ondersteunen.

Wij kopen rondhout in bij diverse aanbieders, zoals houtverwerkingsbedrijven, bosbouwbedrijven en particulieren, en zorgen daarbij voor een transparante samenwerking. De veelzijdigheid van rondhout maakt het een ideale biobrandstof voor bedrijven die hun energieproductie willen verduurzamen.

Als leverancier van rondhout aan bedrijven die biomassa verbranden in hun installaties, begrijpen we het belang van het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Daarom bieden we een breed scala aan opties, zodat je altijd de juiste soort rondhout vindt voor jouw installatie.

Vragen over Rondhout?

M. Kieftenburg Transport (C) www.guidohibma.nl-73 (2)
in- en verkoop van rondhout.

Duurzaamheid en Kwaliteit bij Rondhout als Biobrandstof

Bij Marcel Kieftenburg zetten we ons in voor kwaliteit op elk niveau van onze bedrijfsvoering. Dit betekent dat we streven naar het bevorderen van een circulaire economie door gebruik te maken van natuurlijk houtafval en reststromen voor de productie van biobrandstoffen. Bovendien hanteren we strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat onze rondhoutproducten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en de eisen van hun installaties. Hiervoor zijn we ook gecertificeerd volgens de Better Biomass NTA-8080.

Het gebruik van rondhout als biobrandstof biedt tal van voordelen voor zowel het milieu als uw bedrijf. Bovendien is rondhout een hernieuwbare energiebron. Bij Marcel Kieftenburg staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste rondhoutproducten voor jouw bedrijf en toepassing. Ons ervaren team biedt deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de beste keuze maakt voor je specifieke behoeften. Daarnaast zetten we ons in voor een vlotte en efficiënte levering met eigen transportmiddelen. Naast rondhout kun je bij ons ook terecht voor houtshredder en houtsnippers als biobrandstof.

Neem voor vragen, advies of bestellingen rechtstreeks contact op met Marcel.