Certificaten

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-44 (1)

Ontdek onze Top-certificaten voor Duurzaamheid en Kwaliteit

Marcel Kieftenburg Handel en Transport B.V. voldoet volledig aan alle vereisten en beschikt over alle benodigde certificeringen. Hieronder vind je de logo’s van de organisaties waarbij wij aangesloten zijn. Klik op de logo’s om de betreffende certificaten te bekijken. Deze certificaten geven aan dat wij ons houden aan de gestelde kwaliteitseisen en ons inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn trots om bij deze organisaties aangesloten te zijn en ons te kunnen blijven verbeteren.

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name

Better Biomass

Marcel Kieftenburg handel en transport voldoet ook aan alle eisen van Better Biomass NTA-8080. Dit certificaat is bedoeld om aan te geven dat wij als verhandelaar van biomassa producten voldoen aan internationale duurzaamheidscriteria. Hiermee tonen wij aan dat de producten die wij verhandelen op duurzame wijze zijn verkregen en verwerkt.

Rovae BRL9101

Deze certificering basiskennis verkeersmaatregelen is bedoeld om aan te tonen dat we bekwaam zijn in het zelfstandig verkeersmaatregelen plaatsen i.h.k.v. de BRL9101. 

Hieronder vallen:

  • Veilig werken langs de weg.
  • Wet-en regelgeving waaronder de Arbo-en wegenverkeerswet.
  • Opbouw en inrichting van wegafzettingen in het algemeen.
  • Kortdurende- en meer complexe afzettingen conform CROW-publicaties 96a en 96b.

NIWO Certificering

Uiteraard zijn we ook in het bezit zijn van de NIWO-certificering, de vergunning voor bedrijven die zich bezighouden met goederenvervoer. Hierdoor ben je verzekerd van professionele en betrouwbare dienstverlening voor al je transportbehoeften. Met onze NIWO-vergunning garanderen we dat jouw goederen veilig, efficiënt en volgens de wettelijke eisen worden vervoerd

VCA voor operationeel leidingevenden (VCA VOL)

Veiligheid voor jouw en ons team staat altijd voorop. Als VOL-gecertificeerd bedrijf zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en dat we elk risico zorgvuldig beoordelen en beheersen.

Door met ons samen te werken, kies je voor een betrouwbare en professionele partner die zowel jouw succes als het welzijn van alle betrokkenen op de werkvloer waarborgt. Kortom, we bieden je gemoedsrust en een concurrentievoordeel voor al je projecten.

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen >

Marcel Kieftenburg 20-04-'23 (C) www.guidohibma.nl-78 (1)

Efficiënt Groenafval Transport door Kieftenburg & MT Groen

Snelle service bij spoedopdrachten. Digitale administratie voor een vlekkeloze afhandeling. Onze chauffeurs laten alles bezemschoon achter.

Kies voor Marcel Kieftenburg en ervaar het gemak van onze uitgebreide service, waarbij we alles in het werk stellen om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!